Themaweek - Talentenjacht - Kleine Kunst Kracht

AA21DDE01 - Themaweek - Talentenjacht - Kleine Kunst Kracht (2/11/2021 - 5/11/2021)

Talent... volgens het woordenboek gaat het dan over ... een aangeboren aanleg, gave, begaafdheid, bekwaamheid, eigenschap... IEDEREEN heeft een aangeboren talent. Deze week ontdekken we wat die van jou is! Zingen, dansen, bouwen, luisteren...  Ken jij er nog meer? 


Oneironautis - vzw zorgt deze week voor een week vol creativiteit en uitdaging! Jullie worden ondergedompeld in een wereld vol muziek, expressie en vooral... jezelf zijn! De toverfluit van Mozart staat deze week in het middelpunt van de belangstelling, net als jij!


Aandachtspunten Breng voldoende lunch, een stuk fruit, snacks en drank mee. Check even het weerbericht en doe aangepaste kleding aan. Er is geen voor-en naopvang voorzien.


Aandachtspunten Dit is een vierdaagse activiteit, je schrijft dus in voor vier dagen (dinsdag t.e.m. vrijdag). We werken een ganse week binnen dit thema en bouwen naar het einde van de week iets op, kom dus alle vier de dagen zodat je niets hoeft te missen! Op vrijdag staat er om 16 uur een toonmoment gepland voor de ouders! 

Leeftijd: van 7 jaar tot 15 jaar
Intensiteit: Matig
Code: AA21DDE01
Standaard prijs: € 30,00
Prijs kansentarief: € 15,00
Weekdag(en): op dinsdag van 10 tot 16 uur, op woensdag van 10 tot 16 uur, op donderdag van 10 tot 16 uur en op vrijdag van 10 tot 16 uur
Max. aantal deelnemers: 20
Locatie: Jeugddienst Deurne, Deurne (Antwerpen)
Adres: Tweegezusterslaan 47
Hoe er te geraken: Bus
    - Buslijn - 19 Drakenhof - Deurne Z - Deurne N - Rooseveltpl
        - Bushalte: Deurne Baron Leroystraat
        - Bushalte: Deurne Baron Leroystraat
        - Bushalte: Deurne Venneborglaan
        - Bushalte: Deurne Venneborglaan
Inschrijven: Nu inschrijven
Niet gevonden wat u zocht? Terug naar lijst