Themaweek - Kunstzinnige wetenschap

AA21ADE01 - Themaweek - Kunstzinnige wetenschap (15/02/2021 - 19/02/2021)

We duiken in allerlei kunstboeken van bestaande kunstenaars. Wie schuilt er achter het kunstwerk? Welke invloed had de omgeving of de tijd op deze kunstenaar? Welke invloed heeft het werk van de kunstenaar op de omgeving? Eco-kunst, textiel, installatiekunst, fotografie...zijn enkele van het diverse aanbod aan inspiratie die kunst ons kan bieden. We creëren onze eigen kunstwerken vanuit de leefwereld van de kinderen nu. Hoe verwerken zij hun kunst in deze huidige tijd? Hoe bereik je een publiek met je kunst in Coronatijden? 


Natuur & Wetenschappen én Sabrina Muze dompelen jullie een ganse week onder in een bad van kunst, natuur en wetenschappen!


Aandachtspunten Breng telkens een stukje fruit, je lunchpakket en voldoende drank mee. Er is geen voor-en naopvang voorzien.


Aandachtspunten Je schrijft in voor een ganse week. Op maandag gaan we op uitstap naar het Kindermuseum in Elsene. De bus vertrekt STIPT om 9.30 uur. Van dinsdag tot en met vrijdag worden er 2 professionele workshops per dag aangeboden. Deze workshops worden opgebouwd doorheen de week.

Leeftijd: van 6 jaar tot 11 jaar en 12 maand(en)
Intensiteit: Matig
Code: AA21ADE01
Standaard prijs: € 45,00
Prijs kansentarief: € 22,50
Weekdag(en): op maandag van 10 tot 16 uur, op dinsdag van 10 tot 16 uur, op woensdag van 10 tot 16 uur, op donderdag van 10 tot 16 uur en op vrijdag van 10 tot 16 uur
Max. aantal deelnemers: 12
Locatie: Jeugddienst Deurne, Deurne (Antwerpen)
Adres: Tweegezusterslaan 47
Hoe er te geraken: Bus
    - Buslijn - 19 Drakenhof - Deurne Z - Deurne N - Rooseveltpl
        - Bushalte: Deurne Baron Leroystraat
        - Bushalte: Deurne Baron Leroystraat
        - Bushalte: Deurne Venneborglaan
        - Bushalte: Deurne Venneborglaan
Inschrijven: VOLZET
Niet gevonden wat u zocht? Terug naar lijst